Green  Park DS1 – Westsite DS1.

Afgelopen zaterdag speelde de dames van Green Park Aalsmeer weer eens een thuiswedstrijd en dit keer tegen de dames van Westsite uit Amsterdam. De dames uit Amsterdam hadden er zin in en binnen de kortste keren stond het 0-4.rsz img 0809 Green Park Aalsmeer was weer bij de les en in de 9e minuut was de stand 5-5. Green Park nam nu het initiatief weer over en na 17 minuten stond er een score van 12-9 op het bord. De ruststand was 14-15.

Na de rust bleven de scores over en weer gaan en de wedstrijd kon beide kanten opgaan. rsz img 0808Er werd aan beide kanten stevig gespeeld en de scores bleven over en weer gaan. Niet echt mooi handbal en uiteindelijk liepen de dames van Westsite toch uit en was het gaatje te groot om de stand nog gelijke hoogte te krijgen en werd het uiteindelijk 27-32 in het voordeel van Westsite. Dit als gevolg dat Westsite nu op de 7e plek staat en Green Park Aalsmeer op de 8e. Volgende week spelen de dames tegen DSS (op de 9e plek in de stand) om 19.30 in Heemskerk.

Green Park Aalsmeer DS 1 – ZAP

De dames van Green Park Aalsmeer speelde afgelopen zaterdag in de Bloemhof tegen de dames van ZAP. Het 1e doelpunt van de avond viel pas na 5 minuten door een schot van Roxanne. ZAP kon gelijk ook scoren. Manon stopte in de 8e minuut een penalty, maar de wedstrijd bleef gelijk opgaan. In de 13e minuut scoorde Rachel een prachtig doelpunt wat de stand op 7-4 bracht en het publiek het gevoel gaf dat het wel een makkelijke wedstrijd zou worden.IMG 9896newNiets was minder waar en de dames van ZAP gingen steeds beter spelen en de stand met rust was 11-12. ZAP begon na rust meteen sterk en bracht na een zeer snelle break out de stand gelijk op 11-13. Melissa kon de stond in de 5e minuut naar 13-14 brengen. Hierna ging er van alles niet goed en hadden de dames van Green Park geen grip meer op de wedstrijd  wat de stand in de 19e minuut 17-22. IMG 9897newRoxanne probeerde de stand nog iets dragelijker te maken door 5 doelpunten achter elkaar te maken dat mocht helaas niet meer baten en de eindstand was uiteindelijk 22-28 in het voordeel van de dames van ZAP.

Dinsdagavond  11 december spelen de dames van Greenpark een bekerwedstrijd tegen OTTO Work Force/VOC DS 2 in sporthal Elzenhagen om 20.30 uur en volgende competitie wedstrijd zaterdag 15 december weer thuis in de Bloemhof tegen Anytime Fitness/BFC om 20.45 uur.

Dames winnen van de Koploper.

De Dames van Green Park Aalsmeer speelde afgelopen zondag thuis tegen de dames van Fit & Fun Voorwaarts. Voorwaarts staat ongeslagen op nr. 1 van de ranglijst en hadden aardig wat publiek mee genomen die er erg veel zin in hadden. Het spel begon in een hoog tempo en na 11 minuten kon Fleur de stand op 4-6 brengen. De dames van Voorwaarts strafte iedere fout van Green Park Aalsmeer af met een zeer snelle break out wat de stand na 15 minuten op 4-12 bracht.

rsz aa8i0614

Lisa scoorde 5-12, daarna Melissa een zeer mooi doelpunt vanuit de hoek en Jytte benutte een penalty. Rachel speelde van de rechter kant een prachtige bal naar Lisa op links en die scoorde een fraai doelpunt wat de stand op 8-12 bracht. Daarna werd er over een weer gescoord wat een ruststand van 13-14 opleverde. Na rust scoorde Samentha meteen de gelijkmaker. rsz aa8i0442Manon stopte in de 2e minuut zeer fraai een penalty en daarna scoorde Nadie 15-15. Hierna liepen de dames van Voorwaarts weer uit naar 17-19 maar de dames van Green Park Aalsmeer zette hun schouders er met elkaar onder en bleven scoren en wederom kon Nadie de stand op gelijke hoogte brengen 20-20. In de 14e minuut stopte Manon weer een penalty maar ging er in de rebound alsnog in 21-21. Daarna enige verwarring over wie de time out nam maar voor de dames van Green Park een goed moment om de wedstrijd naar hun hand te zetten. De doelpunten bleven toch over een weer gaan en met 10 minuten op de klok was de stand weer 23-23 en bleef het voor het publiek een zeer spannende wedstrijd. Lisa scoorde 25-24 en 26-24 (pen). En deze voorsprong gaven de dames van Green Park Aalsmeer niet meer uit handen en de eindstand was uiteindelijk 29-25. Klasse dames!!!

Dames Green Park Handbal Aalsmeer winnen 5e wedstrijd op rij (2)

De dames van Green Park Handbal Aalsmeer speelden zaterdagavond tegen de dames van DSS uit Heemskerk.
Er was nog aardig wat publiek blijven zitten op de tribune die hadden gekeken naar de spannende
wedstrijd van de heren. De wedstrijd had een moeilijke start waardoor er weinig werd gescoord.
Kijk hier de wedstrijd terug!

Image4

Zodra de dames van Green Park Handbal Aalsmeer scoorde volgde er al snel een tegen doelpunt van DSS.
Hierdoor werd er niet echt afstand genomen wat resulteerde in een kleine voorsprong van 13-12.
Na de rust namen de dames van Green Park Handbal Aalsmeer gelijk het initiatief en werd er in een hoger
tempo gespeeld en gescoord. Na 9 minuten in de 2 e helft was de stand 20-1Image52.Er werden meer break-outs gelopen en het scoren bleef lekker doorgaan.De dames van DSS hadden nog weinig in te brengen en er kon vrijuit gespeeld worden. Wat de eindstand uiteindelijk op een mooie 29-19 bracht. Dit was voor de Dames van Green Park Handbal Aalsmeer de 5e overwinning op rij en zoals detraditie van de club is, betekend ook dit voor de dames dat zijbinnenkort worden getrakteerd op biefstuk.

Doelpunten: Roxanne
Bovenberg 14, Lisa Endhoven 5,
Fleur Houtzager 4, Rachel Piekhaar, Nadie Klaver 2, Melissa Dekker
en Anouk Markwat 1.
Eerst volgende wedstrijd wordt gespeeld op 28 okt. 2018 om 14:00
Fortissimo DS1 – Green Park Handbal Aalsmeer DS1.
Op 8 Nov. 2018 spelen de Dames 1 in de 1 e ronde van de Beker op
8 nov. 2018 om 20:45 uur
Houten DS1 – Green Park Handbal Aalsmeer DS1. Deze zal gespeeld worden in de Sporthal The
Dome in Houten.