Dames 4 kampioen

dames 4 kampioenOp zondag 21 februari speelde het vierde damesteam van FIQAS Aalsmeer in een volle sporthal in Nieuwegein hun kampioenswedstrijd in de 2e klasse. Met nog geen enkele wedstrijd verloren en meer dan 100 doelpunten meer dan de nummer twee, DSOV, kon er eigenlijk weinig meer misgaan in Nieuwegein. Veel supporters waren meegereisd om de dames naar de overwinning te schreeuwen.

Nieuwegein begon nog fel, maar keek na 7 minuten al tegen een achterstand aan. Met veel creativiteit liepen de Aalsmeerse dames over Nieuwegein heen en na 60 minuten stond er een overwinning van 30-21 op het bord. Het feest barstte los in de kantine van Nieuwegein. De volgende wedstrijd wordt op 13 maart in de Bloemhof gespeeld tegen de nummer 2 uit de competitie om 10.00 uur. Dames 4 nodigt iedereen uit om te komen kijken en vervolgens het kampioenschap (nog een keer) te vieren!