greenpark600LS

eye of the tiger S

Met ruime cijfers gewonnen

20180107 JB1 1 kleinDe jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zondag 7 januari de eerste wedstrijd van dit jaar gespeeld en met ruime cijfers gewonnen van AHV Achilles/Olympia. De heren zijn op tijd vertrokken vanuit de Bloemhof om hun tegenstanders in Apeldoorn ontmoeten. De ruststand was 14-18 in het voordeel van FIQAS Aalsmeer. In de tweede helft hebben de mannen er nog een schepje bovenop gedaan.

20180107 JB1 2 kleinEen afgesproken vlieger van Jeromy en Niko werd mooi afgemaakt, maar andere spelers pakten ook voldoende punten mee. Maico scoorde vijf keer en Thijs knalde er een mooie break in. Stan wist de keeper te verrassen met een lob vanuit een break en Armando pakte zijn punten vanaf de cirkel.

Joost maakt een bijzonder mooi doelpunt vanaf de cirkel na een prachtige aangooi van Niko. Cody en Timo hebben in de tweede helft het doel goed bewaakt waardoor en beide keepers maar drie doelpunten tegen kregen in 25 minuten. Jeroen en Ian hebben ook de nodige punten gescoord waardoor er een eindstand op het bord kwam te staan van 20-43!

Traditiegetrouw moet degene die de 40ste goal maakt trakteren. Lars was de gelukkige, dus dat werd twee keer trakteren aangezien hij ook al van de week jarig was geweest.